אפרת
ליבפרוינד
Pastry Chef
התשוקה
זה סיפור על אשה עם נחישות ואומץ.
אשה שגדלה בתל אביב, למדה בניו יורק, השתלמה בפריז, וגרה בירושלים.
אפרת ליבפרוינד, אשה חרדית ואם ל-7, היא גם שף קונדיטור בינלאומית, שקמה יום אחד ועשתה רילוקיישן כדי ללמוד ב-Culinary Institute of Ameria.
עם ערכים של מסורת וכשרות, היא משתלמת אצל טובי השפים בעולם. לומדת את אמנות המקצוע דרך חוש הריח, מבלי לטעום מאפה אחד. היא משתמשת בסכין כדי להבין מבנה גוף, ממוללת בקצה האצבעות כדי לחוש מרקמים.
עם תשוקה, חריצות ורצון של ברזל, היא מגלה כישרון אבסולוטי. מתרגמת טעמים ויוצרת פרשנות כשרה ליצירות אייקוניות.
הרזומה
זה מסע אחר מושלמות וטעם.
שאיפה לפטיסרי מדוייק וכשר.
לפרזנטציה המסעירה, למבנה המוקפד, לחומרי הגלם הטהורים, לאדריכלות של אסתטיקה אכילה.
ברדיפתה אחר המרקם המדוייק, אפרת ליבפרוינד מפתחת גישות מקוריות משלה ומגיעה לאותם ניואנסים של טעם, כמו במאפה הצרפתי המקורי.
היא אחראית למספר רב של תלמידות מוכשרות, שממשיכות את החזון שלה באמנות הפטיפור הכשר.
אפרת מלמדת ומרצה בישראל ובניו יורק, כותבת ועורכת מגזיני אוכל נחשבים, מתארחת בתוכניות פופולאריות, ופרזנטורית של מותגים בינלאומיים מעולמות התוכן והאיכות שלה.
שניים משבעת ספרי הבישול שכתבה בעברית ובאנגלית, הם רבי מכר בארץ ובארה”ב.