מניחים את דסקיות הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה או על משטח סיליקון ואופים 15-12 דקות בתנור שחומם ל170 מעלות ומצננים.
אופן הכנת הקרם
מקציפים את השמנת עם כל שאר החומרים לקצף יציב ומכניסים לשקית זילוף עם צנתר עגול חלק או ללא צנתר
אופן הכנת מילוי התפוחים
מכניסים את כל החומרים מלבד הקורנפלור לסיר ומבשלים עד רתיחה קלה וריכוך קל של התפוחים (להקפיד לא לרכך את התפוחים יתר על המידה),מוסיפים את הקורנפלור המהול במים ומבשלים עוד כ2 דקות להסמכה קלה.מסירים מהאש,מקררים מעט.
אופן ההרכבה
מניחים עוגיה אחת ומזלפיםעיגולים של קרם סביב השוליים שלה,ממלאים מעט מתערובת התפוחים במרכז.מניחים מעליה עוגיה נוספת,מזלפים שוב ומסיימים בעוגיה נוספת.מזלפים מעליה את הקרם הווניל וממלאים במלית התפוחים.