Print

שתפו מוצר

טארט תפוחים גבינה ושמנת

2 פאי בקוטר 22 ס”מ או 16 פאים אישיים בקוטר 6-7 ס”מ.
תפוחים וגבינות-שילוב מושלם!!

חומרים לבצק

100

גרם אבקת סוכר

200

גרם חמאה רכה

300

גרם קמח (2 כוסות ועוד 2 כפות גדושות)

1

ביצה

למלית התפוחים

100

גרם חמאה

6

תפוחי גרנד גדולים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות

5

כפות סוכר

1/4

כפית קינמון

למלית הגבינה

1

מיכל גבינה לבנה 5%

1

מיכל גבינת שמנת{נפוליאון}

1/2

כוס סוכר

3

ביצים

1

כף קמח

אופן הכנת הבצק

במעבד מזון או במיקסר מעבדים את החומרים לבצק. מכניסים לשעה למקרר. 

מרדדים את הבצק על משטח מקומח ומרפדים בו 2 תבניות פאי או רינגים בקוטר 22 סמ.

מכסים את הבצק שבתבנית בנייר אלומיניום מהדקים אותו בעדינות ואופים כרבע שעה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

אופן הכנת מלית התפוחים

במחבת רחבה מקפיצים את התפוחים בחמאה כ6 דקות,מוסיפים את שאר החמרים ומקפיצים עוד 2 דקות.מקררים מעט וממלאים את חלקן התחתון של 2 תבניות הפאי

אופן הכנת מלית הגבינה

בקערה רחבה מערבבים היטב את כל החמרים ושופכים מעל מלית התפוחים,אופים כ30 דקות בחום של  170 מעלות.

לקישוט

כאשר הפאי מתקרר ניתן לזלף קצפת בעזרת צנטר עגול חלק

סביב השוליים. ניתן למלא את החורשנוצר במעט תפוחים מוקפצים שנשארו ממלית התפוחים.

העגלה שלך

אין מוצרים בסל הקניות.

מענה מיידי Whatsup
דילוג לתוכן