Print

שתפו מוצר

מעדן גבינה על בסיס פצפוצי שוקולד חלב

תבנית או רינג בקוטר 24 ס”מ

לבסיס הפצפוצים

125

גרם (2 כוסות ) פצפוצי אורז

130

גרם שוקולד חלב

2

כפות מחית נוגט

3

כפות שמן

למוס גבינה ושוקלד לבן

180

מ"ל שמנת מתוקה (⅔ כוס)

200

גרם שוקולד לבן קצוץ

1

מכל גבינה לבנה 5% (250 מ"ל)

1

מיכל גבינת שמנת

100

גרם סוכר (2\1 כוס)

250

מ"ל שמנת מתוקה (מיכל)

אופן הכנת הבסיס

ממיסים את השוקולד ומוסיפים לו את שאר החומרים.

את התערובת שהתקבלה מהדקים היטב לתחתית של תבנית עגולה או רינג ומעבירים למקפיא ל-10 דקות.

אופן הכנת המוס

מרתיחים את 180 מ”ל השמנת , יוצקים אותה על השוקולד וטוחנים בבלנדר מקל לקרם חלק. מוסיפים את הגבינות  ושוב טוחנים. 

מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצפת רכה, ומקפלים לתוכה את תערובת הגבינה והשוקולד הלבן.

יוצקים את תערובת הגבינה על בסיס הפצפוצים, ומעבירים למקפיא לכ-6 שעות ומחלצים מהרינג. מגישים קר מאוד.

אפשר להכין את הבסיס ואת המוס ב2 תבניות נפרדות ולאחר ההקפאה להניח את מוס הגבינה מעל בסיס הפצפוצים.

אפשר לקשט עם שמנת מתוקה מוקצפת.

המוס נשמר במקפיא עד חודשיים.

העגלה שלך

אין מוצרים בסל הקניות.

מענה מיידי Whatsup
דילוג לתוכן