Print

שתפו מוצר

עוגת שמרים במילוי גבינה עשיר וציפוי שטרויזל

4 תבניות אינגלישקייק
בזכות טכניקה מיוחדת וקלה מתקבלות עוגות שמרים עם המון מילוי טעים!

חומרים לבצק שמרים חלבי

1

כף גדושה שמרים יבשים

3/4

כוס סוכר

1

כוס מים פושרים או חלב

1

ביצה

1/2 4

כוסות קמח

150

גרם חמאה רכה

1/2

כפית מלח

1/2

כפית תמצית וניל איכותית

חומרים למילוי

1

קילו גבינה לבנה 5%

1/2 1

כוסות סוכר

100

גרם חמאה מומסת

1

כפית תמצית וניל מאיכות טובה

3

חלמונים

3

כפות קמח

לשטרויזל

150

גרם קמח (כוס)

100

גרם סוכר (2\1 כוס)

100

גרם חמאה רכה

אופן הכנת המלית

מערבבים בקערה את כל החומרים עד לקבלת תערובת חלקה.יוצקים את המלית ל4 תבניות אינגליש קייק ומקפיאים לשעתיים.

אופן הכנת הבצק

מניחים את כל חומרי הבצק בקערת המיקסר עם וו הלישה ולשים כ-10 דקות עד לקבלת בצק רך. מניחים לתפוח שעתיים במקום חמים.

אופן הכנת השטרויזל

מערבבים את שלושת החומרים עד שמתקבלים פירורים. 

אופן הרכבת העוגות

מחלקים את הבצק ל4 חלקים. 

מרדדים כל חלק לעלה בגודל 20 על 30 סמ (פי 3 מגודל של תבנית אינגליש קייק). משחררים את המלית הקפואה ומניחים אותה במרכז העלה.מכסים את המלית בבצק שנותר משני הצדדים ומעבירים לתבנית אינגליש קייק חדשה (במידה והעוגה מעט יותר גדולה מהתבנית פותחים את התבנית מעט על מנת שתתרחב).מברישים את העוגות בביצה ומפזרים את השטרויזל בנדיבות.

אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ-40 דקות או עד השחמה יפה.בוזקים מעל אבקת סוכר.

העוגה נשמרת נפלא בהקפאה עד חודשיים.

העגלה שלך

אין מוצרים בסל הקניות.

מענה מיידי Whatsup
דילוג לתוכן