Print

שתפו מוצר

פאי שוקולד וגנאש קפה

הגרסה הפרווה נפלאה ויפה גם ללא הקישוט!

חומרים לבצק העוגיות

250

גרם חמאה או מרגרינה רכה

170

גרם אבקת סוכר

50

גרם אבקת שקדים או שקדים טחונים (½ כוס)

1

קורט מלח

100

גרם ביצים (2 ביצים)

420

גרם קמח (3 כוסות ועוד 4 כפות)

חומרים למילוי

4

ביצים

150

גרם (4\3 כוס ) סוכר

170

גרם חמאה או מרגרינה או שמן קוקוס

180

גרם שוקולד מריר

2

כפיות קפה משובח מהול ב2 כפיות מים

15

גרם (כף וחצי) קורנפלור

לגנאש הקפה

150

מ"ל שמנת מתוקה או צמחית (4\3 מיכל)

1

כף קפה מגורען

250

גרם שוקולד לבן קצוץ

30

גרם חמאה (בגרסה הפרווה להשמיט את החמאה)

אופן הכנת הבצק

במיקסר שחובר אליו וו הגיטרה או במעבד מזון , מעבדים את כל החומרים לבצק רך ואחיד.(אין לעבד את הבצק יותר מידי!) 

עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה וחצי.

על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה בעובי 5 מ”מ. מרימים את עלה הבצק ומרפדים בו את תבניות הפאי . 

מעבירים את התבניות עם הבצק למקפיא לשעה. ובינתיים מכינים את המלית.

אופן הכנת המלית

בקערה המונחת מעל סיר עם מים רותחים (בן מארי)ממיסים שוקולד חמאה וקפה לתערובת חלקה.

בקערה נפרדת מערבבים ביצים,סוכר וקורנפלור עם מטרף ידני.מערבבים את תכולת 2 הקערות 

ויוצקים אל קלתיות הפאי הקפואות. אופים כ40 דקות בתנור שחומם מראש ל170 מעלות.מקררים את הפאי ומקפיאים לחצי שעה.

אופן הכנת הגנאש

שמים בסיר קטן את השמנת עם הקפה, ומביאים לרתיחה קלה

יוצקים את השמנת החמה על השוקולד הקצוץ. טוחנים את התערובת בבלנדר מקל ובשעת הטחינה מוסיפים את החמאה. ממשיכים לטחון עד שמתקבל קרם חלק.

יוצקים את הגנאש מעל הפאי הקפואים ומנערים היטב.

הפאי נשמר במקרר עד 4 ימים ובהקפאה חודש.

העגלה שלך

אין מוצרים בסל הקניות.

מענה מיידי Whatsup
דילוג לתוכן