Print

שתפו מוצר

קינוח וניל ודבש בשכבות ובמילוי תפוחים

קינוח שנראה מליון דולר אך קל מאוד להכנה

חומרים לבצק העוגיות

200

גרם חמאה או מרגרינה רכה

125

גרם אבקת סוכר (כוס)

60

גרם ביצה (ביצה אחת גדולה)

260

גרם קמח (2 כוסות פחות כף)

4

כפות שקדים טחונים או אבקת שקדים

חומרים לקרםוניל שוקולד

500

מ"ל שמנת מתוקה או שמנת צמחית (2 מיכלים)

1

כפית תמצית וניל איכותית

3

כפות גדושות דבש

3

כפות אינסטנט פודינג

חומרים למילוי תפוחים

2

תפוחי עץ מזן גרנד סמיט או פינק ליידי,קלופים וחתוכים לקוביות קטנות

1

כוס תותים (או אוכמניות) קפואים וטחונים

5

כפות סוכר

1

קורט נדיב קינמון

1

כף גדושה קורנפלור מהולה ב2 כפות מים

אופן הכנת הבצק

בקערת המיקסר או במעבד מזון מערבבים את כל החומרים עד שמתגבש בצק אחיד ורך.

מניחים את הבצק על נייר אפייה, מכסים בנייר אפייה נוסף ומרדדים לעלה בעובי 4 מ”מ.

מעבירים למקפיא לשעה וחצי.

בעזרת קורצן עגול משונן קורצים מהבצק הקפוא עיגולים בקוטר 6 ס”מ.

מניחים את דסקיות הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה או על משטח סיליקון ואופים 15-12 דקות בתנור שחומם ל170 מעלות ומצננים.

אופן הכנת הקרם

מקציפים את השמנת עם כל שאר החומרים לקצף יציב ומכניסים לשקית זילוף עם צנתר עגול חלק או ללא צנתר

אופן הכנת מילוי התפוחים

מכניסים את כל החומרים מלבד הקורנפלור לסיר ומבשלים עד רתיחה קלה וריכוך קל של התפוחים (להקפיד לא לרכך את התפוחים יתר על המידה),מוסיפים את הקורנפלור המהול במים ומבשלים עוד כ2 דקות להסמכה קלה.מסירים מהאש,מקררים מעט.

אופן ההרכבה

מניחים עוגיה אחת ומזלפים  עיגולים של קרם סביב השוליים שלה,ממלאים מעט מתערובת התפוחים במרכז.מניחים מעליה עוגיה נוספת,מזלפים שוב ומסיימים בעוגיה נוספת.מזלפים מעליה את הקרם הווניל וממלאים במלית התפוחים.

הקינוח נשמר במקרר יומיים ובמקפיא שבועיים.

העגלה שלך

אין מוצרים בסל הקניות.

מענה מיידי Whatsup
דילוג לתוכן