מפחיתים את מהירות ההקצפה, מוסיפים את השמן ולאחר מכן – את הקמח והקקאו. בעזרת מרית מקפלים היטב את התערובת כדי שלא יישארו גושים.
יוצקים את הבלילה על תבנית בגודל 30 על 40 ס”מ (תבנית תנור ממוצעת) מרופדת בנייר אפייה, מיישרים היטב במרית מתכת,מנערים היטב את התבניתואופים 15-12 דקות. אין לאפות את הרולדה יתר על המידה, כדי שלא תתייבש.
מקררים היטב את הרולדה. משחררים אותה בזהירות מנייר האפייה ומניחים אותה בין שני ניירות אפייה חדשים ונקיים. בעזרת מערוך מרדדים את הרולדה בעדינות כדי שתהיה ישרה ואחידה. מסירים את נייר האפייה העליון.
אופן הכנת המלית
ממיסים את השוקולד ושמים אותו בקערת מעבד המזון עם להב הסכינים מוסיפים את השמנת (קרה ולא מוקצפת) ואת מחית הנוגט ומפעילים את מעבד המזון לכמה שניות עד שנוצר קרם חלק ויציב.
מורחים את המלית על הרולדה באופן שווה ומגלגלים אותה במהודק.אם רוצים משאירים מעט מהקרם לקישוט מעל הרולדה.