Print

שתפו מוצר

רולדת שוקולד נוגט קלה להכנה

כמה פשוט ככה מוצלח וסוחט מחמאות!

חומרים לבצק העוגיות

5

ביצים גדולות שלמות

200

גרם סוכר (כוס)

4

כפות שמן

140

גרם קמח (כוס)

2

כפות שטוחות קקאו איכותי מנופה

חומרים למלית

250

גרם (מיכל) שמנת מתוקה או צמחית

70

גרם (2 כפות) מחית נוגט

250

גרם שוקולד מריר

אופן הכנת הרולדה

מחממים תנור ל-°c180.

מקציפים את הביצים בשלמותן עם הסוכר כ-7 דקות. 

מפחיתים את מהירות ההקצפה, מוסיפים את השמן ולאחר מכן – את הקמח והקקאו. בעזרת מרית מקפלים היטב את התערובת כדי שלא יישארו גושים.

יוצקים את הבלילה על תבנית בגודל 30 על 40 ס”מ (תבנית תנור ממוצעת) מרופדת בנייר אפייה, מיישרים היטב במרית מתכת,מנערים היטב את התבנית  ואופים 15-12 דקות. אין לאפות את הרולדה יתר על המידה, כדי שלא תתייבש. 

מקררים היטב את הרולדה. משחררים אותה בזהירות מנייר האפייה ומניחים אותה בין שני ניירות אפייה חדשים ונקיים. בעזרת מערוך מרדדים את הרולדה בעדינות כדי שתהיה ישרה ואחידה. מסירים את נייר האפייה העליון.

אופן הכנת המלית

ממיסים את השוקולד ושמים אותו בקערת מעבד המזון עם להב הסכינים מוסיפים את השמנת (קרה ולא מוקצפת) ואת מחית הנוגט ומפעילים את מעבד המזון לכמה שניות עד שנוצר קרם חלק ויציב.

מורחים את המלית על הרולדה באופן שווה ומגלגלים אותה במהודק.אם רוצים משאירים מעט מהקרם לקישוט מעל הרולדה.

העגלה שלך

אין מוצרים בסל הקניות.

מענה מיידי Whatsup
דילוג לתוכן