Print

שתפו מוצר

חטיף קראנץ’ שוקולד ואגוזים

ממתק פסחי נפלא היכול לשמש גם כבסיס לקינוחים,גלידות ומוסים.שוטחים את הקראנץ’ המוכן בתחתית תבנית עגולה או מרובעת,יוצקים מעל מוס או גלידה ומקפיאים.

לקראנץ׳

1/2

כוס שמן קוקוס או חמאה

1/2

כוס סוכר

1

כוס קמח תפוחי אדמה

1

כוס שקדים טחונים או אגוזים טחונים

1/2

כוס אגוזים קצוצים גס

30

גרם מחית פרלינה ביתית-לבחירה

אופן ההכנה

במיקסר שחובר אליו וו הגיטרה מערבבים לתערובת פירורית את שמן עם הסוכר, הקמח והשקדים הטחונים. 

מעבירים את הפירורים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-20 דקות בתנור שחומם ל-°c180. מדי פעם במהלך האפייה מערבבים את הפירורים, לאפייה אחידה.

שמים בקערת המיקסר את השוקולד הקצוץ עם האגוזים הקצוצים ומחית הפרלינה. מוסיפים לקערה את הפירורים האפויים, בעודם חמים מאוד, ומפעילים את המיקסר עד שמתקבלת תערובת פירורית לחה ואחידה.

מהדקים את התערובת לתבנית בצורת מלבנים או תבנית בכל צורה אחרת.מקפיאים את התערובת לשעה ומחלצים. 

אם רוצים טובלים את החלק התחתון של הקראנץ’ בשוקולד מומס ומזלפים מעל מוס שוקולד 

העגלה שלך

אין מוצרים בסל הקניות.

מענה מיידי Whatsup
דילוג לתוכן