שילוב טעמים מדהים.הכוסות יפות ומרשימות גם ללא קישוט הכדורים
לקרם שוקולד לבן וגבינת שמנת
150
גרם (3\2 כוס) חלב
200
גרם שוקולד לבן מומס קלות
1
גביע גבינה לבנה 5% שומן (250 מ"ל)
225
גרם (מיכל) גבינת שמנת (או גבינה לבנה נוספת)
250
מ"ל (מיכל) שמנת מתוקה
100
גרם (2\1 כוס) סוכר
לקרם טרופי
150
גרם (4\3 מיכל) שמנת מתוקה
1/3
כוס קרם קוקוס
1/3
כוס מחית מנגו או מנגו קפוא וטחון
1/3
כוס מחית פסיפלורה
250
גרם שוקולד לבן קצוץ
אופן הכנת קרם המסקרפונה
מרתיחים את החלב ויוצקים אותו מעל השוקולד המומס.ממתינים דקה ומערבבים לקרם חלק.מוסיפים את הגבינות ומערבבים היטב לקרם אחיד וחלק.
מקציפים לחוד את השמנת עם הסוכר לקצפת רכה מאוד ומקפלים לתערובת הגבינות.
יוצקים את הקרם לכוסות זכוכית עד מחצית מגובהן.ומכניסים למקפיא לחצי שעה.(לקבלת תוצאה כמו בתמונה יוצקים חלק מהקרם לתבניות סיליקון בצורת חצאי כדור מקפיאים היטב ל6 שעות,מחלצים ומדביקים כל 2 חצאים לכדור שלם.)
אופן הכנת הקרם הטרופי
מחממים עד סף רתיחה את קרם הקוקוס המחיות והשמנת.יוצקים את התערובת הרותחת מעל השוקולד וטוחנים.מכניסים לשקית זילוף ומזלפים שכבה לא עבה מעל קרם הגבינה הקפוא למחצה.מקפיאים לחצי שעה.במידה ומכינים כדורי גבינה מדביקים אותם עם מעט שוקולד מומס מעל הקרם הטרופי.