Print

שתפו מוצר

כוסות קרם גבינת שמנת וקרם טרופי

שילוב טעמים מדהים.הכוסות יפות ומרשימות גם ללא קישוט הכדורים

לקרם שוקולד לבן וגבינת שמנת

150

גרם (3\2 כוס) חלב

200

גרם שוקולד לבן מומס קלות

1

גביע גבינה לבנה 5% שומן (250 מ"ל)

225

גרם (מיכל) גבינת שמנת (או גבינה לבנה נוספת)

250

מ"ל (מיכל) שמנת מתוקה

100

גרם (2\1 כוס) סוכר

לקרם טרופי

150

גרם (4\3 מיכל) שמנת מתוקה

1/3

כוס קרם קוקוס

1/3

כוס מחית מנגו או מנגו קפוא וטחון

1/3

כוס מחית פסיפלורה

250

גרם שוקולד לבן קצוץ

אופן הכנת קרם המסקרפונה

מרתיחים את החלב ויוצקים אותו מעל השוקולד המומס.ממתינים דקה ומערבבים לקרם חלק.מוסיפים את הגבינות ומערבבים היטב לקרם אחיד וחלק.

מקציפים לחוד את השמנת עם הסוכר לקצפת רכה מאוד ומקפלים לתערובת הגבינות.

יוצקים את הקרם לכוסות זכוכית עד מחצית מגובהן.ומכניסים למקפיא לחצי שעה.(לקבלת תוצאה כמו בתמונה יוצקים חלק מהקרם לתבניות סיליקון בצורת חצאי כדור מקפיאים היטב ל6 שעות,מחלצים ומדביקים כל 2 חצאים לכדור שלם.)

אופן הכנת הקרם הטרופי

מחממים עד סף רתיחה את קרם הקוקוס המחיות והשמנת.יוצקים את התערובת הרותחת מעל השוקולד וטוחנים.מכניסים לשקית זילוף ומזלפים שכבה לא עבה מעל קרם הגבינה הקפוא למחצה.מקפיאים לחצי שעה.במידה ומכינים כדורי גבינה מדביקים אותם עם מעט שוקולד מומס מעל הקרם הטרופי.

 

הכוסות נשמרות במקרר עד 4 ימים ובמקפיא עד חודש.

העגלה שלך

אין מוצרים בסל הקניות.

מענה מיידי Whatsup
דילוג לתוכן