רוצה לדעת מה אני רוקחת עכשיו? ספר המתכונים שלי ישותף כאן בלייב וישלב בין מתכונים קלים, ללא אביזרים או חומרי גלם מיוחדים, לבין מתכונים מתקדמים לבעלי רקע בקונדיטוריה, אותם אני מסבירה בצורה ברורה ומדוייקת.
שושני שמרים מופלאות ברידוד כפול
60 יחידות
המתכון הטוב ביותר שיש לי לשושני שמרים.אמנם כמות החמאה גדולה אבל זה מה שעשה אותו למושלם.וגם הרידוד הכפול!חובה לנסות!
עוגת שמרים במילוי גבינה עשיר וציפוי שטרויזל
4 תבניות אינגלישקייק
בזכות טכניקה מיוחדת וקלה מתקבלות עוגות שמרים עם המון מילוי טעים!
כוסות קרם גבינת שמנת וקרם טרופי
שילוב טעמים מדהים.הכוסות יפות ומרשימות גם ללא קישוט הכדורים
חטיף קראנץ’ שוקולד ואגוזים
ממתק פסחי נפלא היכול לשמש גם כבסיס לקינוחים,גלידות ומוסים.שוטחים את הקראנץ’ המוכן בתחתית תבנית עגולה או מרובעת,יוצקים מעל מוס או גלידה ומקפיאים.
טארט תפוחים גבינה ושמנת
2 פאי בקוטר 22 ס”מ או 16 פאים אישיים בקוטר 6-7 ס”מ.
תפוחים וגבינות-שילוב מושלם!!
עוגות לוטוס נפלאה ב5 דקות הכנה
2 תבניות אינגליש קייק או תבנית עגולה בקוטר 20-22 ס”מ
עוגה מעולה רכה ונימוחה שגם הגרסה הפרווה שלה מעולה.
עוגיות סבלה ,קרם קרמל מלוח ואגוזי לוז קלויים
כ16 יחידות
הגרסה החלבית המקורית מעולה ביותר אך גם גרסת הפרווה מצויינת